Ολοκληρωμένο επενδυτικό σχέδιο φωτοβολταϊκού πάρκου 'Metro Energy'
Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα 'Metro Energy'
αντλίες θερμότητας

Εταιρεία

H Metroenergy ιδρύθηκε το 1968 ως τεχνική εταιρεία. Στην συνέχεια όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια αμιγώς ενεργειακή εταιρεία, το πραγματοποιήσαμε έχοντας αφουγκραστεί τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και των επενδυτών ώστε να δημιουργήσουμε την ιδανικότερη αμφίδρομη σχέση μεταξύ των δύο. Συγκεκριμένα το 2006, αναπτύξαμε ένα τμήμα το οποίο έχει προτεραιότητα στις δραστηριότητες με άρτια εκπαιδευόμενους μηχανικούς και συνεργεία, με σκοπό να πρωτοπορήσουμε στις ενεργειακές κατασκευές και συγκεκριμένα στην κατασκευή των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

wecanmakeitgreen

Η ανεξάντλητη ενέργεια του ήλιου είναι για μας το όχημα που θα οδηγήσει την χώρα μας σε μια πρωτοπόρο θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο τομέα των ΑΠΕ. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο ενισχύοντας με το έργο μας τη ανταγωνιστικότητα όσον αφορά το κόστος αλλά και την ποιότητα υλικών καθώς και παροχής υπηρεσιών. Έτσι λοιπόν, η Metroenergy μελετά, αδειοδοτεί, κατασκευάζει και τοποθετεί Φωτοβολταϊκά συστήματα υψηλής ποιότητας.

incompany

Επιστημονικό Προσωπικό

Η εταιρεία έχει επιστρατεύσει στο τεχνικό της επιτελείο, ένα σύνολο επιστημόνων με άρτια κατάρτιση και μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Το επιστημονικό προσωπικό αποτελείται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, καλύπτοντας κάθε πτυχή της μελέτης και εφαρμογής που απαιτείται για την υλοποίηση των Φωτοβολταϊκών σταθμών.

Συνεργεία

Δεδομένου ότι για την υλοποίηση του Φωτοβολταϊκού σταθμού ζωτικός πυρήνας αποτελεί το συνεργείο υλοποίησης, η εταιρεία μας έχει οργανώσει εκπαιδευμένα συνεργεία. Τα συνεργεία μας συγκροτούνται από τεχνικούς και εργάτες με πολυετή εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο

Facebook 1350547725 Twitter 1350547063 YouTube 1350547169 RSS

prosfores2

buy-photovoltaics sell-photovoltaics

map greece2

cert2

sef2

brands