Ολοκληρωμένο επενδυτικό σχέδιο φωτοβολταϊκού πάρκου 'Metro Energy'
Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα 'Metro Energy'
αντλίες θερμότητας

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

 

Ενδοδαπέδια θέρμανση συμβατικού πάχους

Η εγκατάσταση της ενδοδαπέδιας θέρμανσης γίνεται από πιστοποιημένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία σε εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Στο δάπεδο σας γίνεται τοποθέτηση μορφόπλακων, διογκωμένης πολυστερίνης EP5 150, υψηλής πυκνότητας, με φράγμα υδρατμών και άριστο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας.

Στην συνέχεια τοποθετούνται σωληνώσεις, ανάλογες με τις θερμιδικές ανάγκες του χώρου σας, οι κόκκινοι της INTERPLAST με φραγή οξυγόνου.

Τα κυκλώματα του κάθε χώρου συνδέονται σε συλλέκτες της ICMA με παροχόμετρο μνήμης στην εισαγωγή και ρυθμιστικές βαλβίδες (με δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτροθερμικής κεφαλής) την επιστροφή.

Τέλος, το συνεργείο που θα επιλέξετε για την τσιμεντοκονία θα εργαστεί με την επίβλεψη δικού μας μηχανικού για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Ενδοδαπέδια θέρμανση λεπτού πάχους

H MetroEnergy εμπιστεύεται τα συστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών Knauf-Interplast στις εγκαταστάσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η Knauf ανέπτυξε και διαθέτει μέσω της Interplast μια ειδικά επεξεργασμένη ινογυψοσανίδα, της οποίας βασικό χαρακτηριστικό είναι η εύκολη και γρήγορη μετάδοση της θερμότητας.

Εξαιτίας της μεγάλης πυκνότητας των πλακών μεγαλύτερης των 1250 Kg/m3, του μικρού πάχους των 15mm, αλλά και της ευκολίας στην τοποθέτησή τους, αποτελεί παράλληλα το ιδανικό σύστημα για τη βελτίωση της ηχομόνωσης δαπέδων κτιρίων. Το νέο σύστημα είναι ιδανικό για όλες τις κατοικίες, παλιές και νέες, καθώς το ύψος διαμορφώνεται από 3,5 έως 5,5 εκατοστά μαζί με το τελικό δάπεδο, έναντι 10 έως 12 εκατοστών που απαιτεί το κλασικό σύστημα.

Το σύστημα χαμηλού προφίλ εξαλείφει το φαινόμενο της αδράνειας που παρατηρείται στην κλασική ενδοδαπέδια θέρμανση, καθιστώντας άμεση την απόδοση θερμότητας στο χώρο. 

 

Facebook 1350547725 Twitter 1350547063 YouTube 1350547169 RSS

prosfores2

buy-photovoltaics sell-photovoltaics

map greece2

cert2

sef2

brands